Krasloten

Een kraslot het is een kansspel waarmee je veel leuke en grote prijzen kan winnen. Het kraslot werk eenvoudig er zijn een aantal vakjes waar achter een tekst of afbeelding staat weer gegeven. Door middel van het wegkrassen van grijze vlak dat over de krasvakjes zit kom je er achter wat voor prijs je hebt gewonnen. Krassen kan je met verschillende items doen, je kan er bijvoorbeeld een sleutel voor gebruiken maar ook ring of een muntje. Het muntje wordt het meeste gebruikt voor het krassen van de krasloten. Het is een gokspelletje, maar toch weer heel anders dan een casino game.

Verschillende krasloten

Er zijn een groot aantal krasspellen die gespeeld kunnen worden. Het is tegenwoordig mogelijk om met een kraslot miljonair te worden. Krasloten worden vaak weggeven bij gelegenheden weet je niet wat je moet geven voor die verjaardag of tijdens de kerst dan kun je kiezen voor kraslot. Er zijn zelfs speciale advent krasloten die kado gedaan kunnen worden tijdens de kerstmis of gedurende de sinterklaas periode. Zo kan de krasser elke dag een vakje open krassen, in elk vakje zit een item wanneer je een bepaald aantal item hebt bepaald win je een prijs. Je moet bijvoorbeeld zes kerstsokken verzamelen om een prijs te behalen. Maar er zijn ook diverse krasloten die op een bepaalde wijze gekrast moeten worden. Zo moet je vaak een vakje open krassen waarna je de andere vakjes open krast, als je dan een van de vlakjes gelijk is met het item dan heb je prijs gewonnen. 

Kies je favoriete online kraslot

Natuurlijk kies je kraslot wat jij leuk vind om te krassen of waarmee jij al verschillende prijzen hebt gewonnen. Het is tegenwoordig ook mogelijk om online te krassen met online krasloten. Hiernaast vind je een kraslot dat online gekrast kan worden, kras nu en kijk wat je gewonnen hebt. Meer krasloten spelen? Kijk dan bv op een van volgende websites: