Race Games

Speel de nieuwste race games op Gamingfreak.nl Hier vind je gevarieerde race games waarbij je met ongekend hoge snelheden moet vluchten van de politie, het leger of zelfs de FBI. Race tegen mensen over de hele wereld met de online spelletjes op Gamingfreak.nl. Dankzij het zeer gevarieerde aanbod hoef jij je nooit te vervelen. Games waaronder Need For Speed die voorheen alleen te bespelen waren op de playstation of de pc zijn nu ook te spelen op het internet en helemaal gratis! Speel hier de snelste, gevaarlijkste en meest spannende race games op het internet!

Vluchten van de politie in je snelle race auto

Vlucht van de politie of zelfs van het leger omdat je een bank hebt overvallen. De politie beschikt over snelle auto's die je haast weten in te halen maar dankzij krachtige turbo's in je snelle auto kun je zeer snel ontkomen. Maak gebruik van nitro en vlucht met hoge snelheden. Naast het vluchten van de politie heb je ook race spelletjes waarbij geweld en snelheden gecombineerd worden. Hier vind je race games waar je in in snelle auto's moet vluchten van de vijand, vijanden moet achtervolgen of mensen moet redden met je krachtige bolide. Al schietend met ongekend hoge snelheden over de snelweg racen doe je op Gamingfreak.nl

Derby race, rally race of liever drag races?

Het maakt niet uit wat voor je racer je bent. Vind je het kapot rijden van andere auto's interessant en maakt het je niet veel uit in wat voor auto je rijdt? Wil jij je liever richten op het ontwijken van zoveel mogelijk obstakels zodat je je constante snelheid behoudt? Dan is een spannende monster truck game wel interessant voor jou. Een monster truck is een gigantische truck waar je over de obstakels heenrijdt en je de controle gauw kwijt raakt. Speel Rally games waarmee je driftend door de bossen in Ardennen kunt racen of speel drag races met Ferrari's, Mclaren's en Porsches! Er zijn spelletjes voor elke liefhebber. Of je nu een autopoets tik hebt (tip: hbscarcleaning.nl) of graag met klassiekers rond rijd: Hier is het te doen.

Kies de race game die bij jou past en laat je verrassen door de hoge snelheden, de mooie graphics en de meest spannende gameplay op het internet!